avond voor vertrek - Reisverslag uit Bakhuizen, Nederland van Bas Witteveen - WaarBenJij.nu avond voor vertrek - Reisverslag uit Bakhuizen, Nederland van Bas Witteveen - WaarBenJij.nu

avond voor vertrek

Door: baswitteveen

Blijf op de hoogte en volg Bas

26 Maart 2010 | Nederland, Bakhuizen

De koffers zijn gepakt, telefoon en scheerapparaat aan de oplader. Morgen om 13.00 uur vertrek ik vanaf Schiphol via Hong Kong nnar Denpasar met cathay pacific.Cor of Gonja gaat me naar Schiphol brengen. Yuni staat op Denpasar mij op te wachten.
Het is de eerste keer dat ik op deze manier een reisverslag maak. Ik hoop dat het een samenhangend geheel wordt.

• 30 Maart 2010 - 07:32

Gini Lettinga:

Hey Bas,
    Heb je een goede reis gehad? en hoe was het weerzien met Yuni en haar kids? wel regelmatig een stukje schrijven hé!!!!
    veel plezier toegewenst!!

minder leuk

26 Maart 2010

avond voor vertrek
Bas

Ik ga twee maanden naar Bali en Java om bij mijn vriendin te zijn en te kijken of een verblijf van twee maanden net zo goed bevalt als vorige vakanties. Zoja, dan overweeg ik een permanenter verblijf. Zonee dan ben ik een schitterende ervaring rijker.

Actief sinds 26 Maart 2010