minder leuk - Reisverslag uit Bakhuizen, Nederland van Bas Witteveen - WaarBenJij.nu minder leuk - Reisverslag uit Bakhuizen, Nederland van Bas Witteveen - WaarBenJij.nu

minder leuk

Door: baswitteveen

Blijf op de hoogte en volg Bas

01 April 2010 | Nederland, Bakhuizen

Na een lange trip zondagmiddag 28-4 goed aangekomen in Bali Yuni stond al een poos te wachten. Het was fijn om elkaar weer te zien. Hotel prima maar op maandag kreeg yuni na het ontbijt telefoon van familie op java: het komt erop neer dat haar jongere zus een herseninfarct heeft gehad. we zijn dinsdagmiddag vertrokken richting java waar we dus nu ruim een week eerder dan gepland met iets andere zaken dan gepland bezig zijn. Het lijkt op het moment redelijk te gaan.We hebben hier een eenvoudig vakantiehuisje onder aan de bergen vlakbij een warmwaterbron die we vanmiddag gaan bezoeken. Volgende keer hoop ik vrolijker berichten op het verslag te plaatsen.

• 01 April 2010 - 07:53

Gini Lettinga:

fijn te horen dat je goed bent aangekomen maar vreselijk voor Yuni haar zus, ik hoop dat jullie ondanks deze tegenvaller nog wel kunnen genieten van jou verblijf.
    Liefs Gini

• 01 April 2010 - 09:04

Anneke Wesenhagen:

Het loopt dus allemaal wat anders dan verwacht.
    Hopelijk valt het voor Yuni haar zusje mee en wordt ze vlug weer beter.
    Dit is natuurlijk altijd even afwachten. Verder gaat hier alles zijn gangetje, met Pasen voor de deur.
    Ik verheug me al op een lang weekend, al lijkt het weer hier niet mee te werken. Daar op Java is het zeker erg aangenaam weer, of hebben jullie daar ook regen? Bas, wens Yuni en haar familie maar sterkte toe.
    Ik hoop vlug weer wat van je te horen en dan positief nieuws en misschien wat foto's van waar je bent en van wat je doet. Na deze tegenslag wordt het hopelijk alleen maar beter en kan je alsnog lekker van je verblijf daar, samen met Yuni, genieten.

• 04 April 2010 - 09:29

Gini Lettinga:

Hallo Bas en Yuni, ik hoorde van Mem dat Yuni vandaag jarig is, van harte gefelciteerd met haar verjaadag! ik hoop dat het ondertussen wat beter gaat met Yuni haar zus, laat snel even wat van jullie horen.

groeten Gini en Wybren

minder leuk

26 Maart 2010

avond voor vertrek
Bas

Ik ga twee maanden naar Bali en Java om bij mijn vriendin te zijn en te kijken of een verblijf van twee maanden net zo goed bevalt als vorige vakanties. Zoja, dan overweeg ik een permanenter verblijf. Zonee dan ben ik een schitterende ervaring rijker.

Actief sinds 26 Maart 2010